21-01-07

Van aquajoggen naar Gent...

Het water komt me ondertussen uit de oren, elke dag lig ik te ploeteren (afzien)  in het zwembad van Heist.  'k Heb zelfs nog geen tijd om naar de jongens te kijken die aan't zwemmen zijn!  Aquajoggen noemt men dat, afzien in het water.  Allé, eigenlijk valt het wel mee, maar ik kan niet zo tetteren met mijn vrienden zoals op een normale training . 't Knieke begint al te beteren, denk ik.

Ik ben vandaag gaan supporteren in Gent voor mijn clubgenotes op het Vlaams Kampioenschap indoor.  Julie heeft op de 400 een persoonlijke besttijd gelopen, dus die mag wel tevreden zijn!  Astrid, die aan haar eerste seizoen wedstrijd bezig is, mocht in de snelste reeks vertrekken.  Het verloop van de wedstrijd zat haar niet echt mee waardoor ze haar besttijd niet kon verbeteren.  Maar die kan echt wel kei hard lopen , zeg!  Voor Bo heb ik ook hard geroepen, liefst zag ik ze kampioen worden, maar ze werd verdienstelijk tweede achter Marlies.  Proficiat Bo en Marlies!

IMG_0002Julie & ik
IMG_0040dJulie & Astrid & ik

21:33 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

=) jawel, ploeteren in't water dat kan ze ondertussen wel als de beste, maar daar dan nog bij dat ze ook mijn trouwste supporter is! dat mag ook gezegd worden uiteraard. thanks eefke! En je weet, op mij kan je altijd rekenen =).
xxx

Gepost door: julie | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.