05-02-07

geen proviniaal kampioenschap

Heel veel heb ik eigenlijk niet te vertellen.  De dagen tikken rustig verder, het BK komt met rassenschreden dichterbij en ik lig nog steeds in de lappenmand.  Eigenlijk voel ik alleen nog iets als ik de trap op stap.  Het deed gisteren meer pijn als ik in Duffel rondliep, supporterde, maar machteloos moest toekijken hoe de anderen genoten van het lopen. Proficiat aan alle provinciale kampioenen!

De voorbije week heb ik het aquajoggen afgewisseld met crawlwemmen en fietsen.  Mijn kinesist ziet het op korte termijn wel opgelost maar ook hij heeft geen glazen bol.  Vrijdag heb ik een rustdag genomen en vandaag doe ik ook niets. 

Hieronder heb ik een opmerkelijk podium opgevist van onze nationale veldloop van Hulshout: de overwinnaars werden geflankeerd door twee BV.  Tom Van Hooste en Tom Steels.  Ja, onder de toeschouwers waren er dus ook mensen met naam en faam.  Als je hier klikt zal je nog meer podia van Hulshout kunnen zien.  Om alle foto’s van onze veldloop te zien surf je best naar de site van onze club.

Op de tweede foto sta ik bij Johan De Brabandere, vader van … en in een vorig leven organisator van de grote veldloop bij hem in de streek.

hulshout 07

HULSHOUT46

NALIE VEERLE2

18:07 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.