12-02-07

Veerle Dejaeghere in de klas van mijn papa

veerle

Na de Belgische kampioene veldlopen, Natalie De Vos, heeft het ARB-team van de Hulshoutse atletiekclub er een tweede kampioene bij:  Veerle De Jaeghere.  Opdat juf. Veerle (in een vorig leven stond ze immers ook voor de klas) zich onmiddellijk thuis zou voelen in Hulshout werd ze ontvangen door de kinderen van het derde leerjaar, de klas van mijn papa.

De kinderen maakten kennis met Veerle, mochten haar vragen stellen over het leven als topatlete. Maar dan werd het tijd voor het echte werk: In allerijl werd er een steeplerparcours aangelegd op het speelveld van de school.  De kinderen kregen initiatie in steeple.  Na een stevige opwarming werd er over de balken gesprongen, er was zelf een fictieve waterbak waarover geploeterd moest worden.  De kinderen van de klas van  onze papa kregen dus de eer om samen met een Belgische kampioene, een recordhoudster, een dame met klasse waarmee je buiten de Belgische grenzen kan komen … een korte atletiektraining af te werken.

Na de loopsessie waren de kinderen getuige van de overgang van Veerle naar het ARB-team van A.C. Hulshout.  De handtekening werd onder het contract geplaatst op de rug van een jarige leerling van de klas.  Dit meisje had dan weer voor de gelegenheid mijn wedstrijdplunje aan.  Dus …Veerle heeft op mijn truitje getekend voor mijn club, zalig!

veerle3

veerle2

Voor nog meer foto's klik hier.

18:34 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goed zo het is een hele toffe web site evelien heel schone foto's en zeg op dat podium staan dat je dat nog dikwijls moogt doen loop maar hard.groetjes ria

Gepost door: ria | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.