18-02-07

proficiat Nathalie, whaw Katrijn

In mijn vriendenkring zijn er weer enkele prachtige overwinningen te melden.  Ons Nathalie heeft gewonnen in Lokeren, niet moeillijk want ons Katrijn had het juiste voorbeeld gegeven bij de scholieren, ze moest gewoon hetzelfde doen.   Dames, van harte proficiat maar ik ben stikjaloers. Niettegenstaande gun ik het jullie van harte (en dat vanuit het diepste van mijn hart).

Ikzelf ben de alternatieve trainingen aan't afbouwen en de looptrainingen aan't opbouwen.  Eigenlijk ben ik in blijde verwachting en daarom hoop ik nog een veldloop mee te pakken voor het bk.  Het zal wel een snelle opbouw zijn maar ik ga er voor. 

Hierbij heb ik nog een foto uit de oude doos naar boven gehaald:  ons dreamteam uit de jaren stillekes.  Julie, ikke, Lisa en Lore .... we konden lopen, hard lopen maar giechelen was wel onze specialiteit.

 

lopers

 

18:52 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dankjewel! Ik ben superblij voor jou dat je nu terug kan lopen, en kweet zeker daje er weer zal staan! En die zomer wacht ook nog op jou é;)
DIkke kus,
Katrijn

Gepost door: Katrijn | 18-02-07

whoehoew evelien grellege foto , grellege kapselkes, en grellige omgeving(als ik denk dat het is waardat het is natuurlijk) en lisa ziet der nu ook net ietsje anders uit dan hier op de foto:)
en wie weet zien we u nog op ne cross yes yes yes, en dan ga der weer echt gevlamd worden ;)
nog veel succes met u heropbouw maar da komt op zen eveliens wel in orde;)
x

Gepost door: tinne | 19-02-07

De commentaren zijn gesloten.