12-03-07

Belgisch kampioenschap Oostende

Vandaag begint voor mij het pisteseizoen, gisteren heb ik het hoofdstuk veldlopen afgesloten.  Gisteren was de dag dat het orgelpunt op mijn winterseizoen moest worden.  Maar door de omstandigheden van de laatste weken kon ik mezelf toch niet meten met de top.  Mijn seizoen begon nochtans schitterend met mijn provinciale en Belgische titel op de scholenveldlopen.  In de crosscupwedstrijden begon ik stilaan mijn draai te vinden. In Brussel liep ik zelfs drie vierde van de wedstrijd mee aan kop, maar toen had nog wat weinig uithouding getraind om zo'n zware wedstrijd succesvol af te ronden.  We wisten maar al te goed waar er nog moest bijgeschaafd worden.  Dan kwamen de feestdagen er aan en toen begon het allemaal wat tegen te zitten.  Eerst kreeg ik een verkoudheid die me weghield van onze eigen Hulshoutse veldloop.  Dan maakte ik een fout door in Mol te starten terwijl ik niet honderd procent genezen was. En drie dagen later kriebelde het aan mijn pees onder de knie.  Zes weken zonder atletiektraining !!!  Schoon cadeautje.  Ja en ik wilde er dit jaar echt bijzin op het bk (kon er vorig jaar ook al niet bijzin wegens mijn buikoperatie). Daarom herstartte we vorig weekend met  de looptrainingen.  De alternatieve trainingen hadden er voor gezorgd dat ik niet helemaal van nul moest herbeginnen.   Als klap op de vuurpijl kreeg ik dinsdag opnieuw keelontsteking.  Woensdag, donderdag en vrijdag ben ik dan noodgedwongen thuis gebleven van school om uit te zieken. Tegen beter weten in moest en wilde ik er echt bijzijn. Bij die verschroeiende start van Katrijn heb ik onmiddellijk gepast en mijn eigen wedstrijd gelopen.  Gezien de omstandigheden ben ik dus echt heel tevreden met mijn vijftiende plaats.  Met deze voorbereiding zat er echt niet meer in.  Maar .... we horen er weer bij.   Het leukste aan dit winterseizoen is dat ik zoveel vrienden heb bijgemaakt.
Katrijntje, proficiat!!!
Nathalie, proficiat!!!
Voor de mooie foto's hieronder dank ik Chris Herman, de foto's in de collage komen van de papa van mijn clubgenootje Silke.  Silke heeft gisteren ook deelgenomen in Oostende en naar ik gehoord heb heeft ze dat prachtig gedaan.
 
BK2

 

IMAG1278

IMAG1279
IMAG1283
IMAG1288

 

09:18 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Knap Hey Haezeke,


'k Zal het langs deze weg ook nog eens laten weten hé......met wat jij maar hebt kunnen trainen heb je een knap BK gelopen!!!
Het komt allemaal wel weer goed, geloof er nu maar in!

Succes,
J. xx

Gepost door: Jörgen | 12-03-07

proficiat! ondanks veel tegenslag deze winter heb je je hoofdje toch rechtop gehouden en getoond wat je in je mars hebt. Ik bewonder het dat je ondanks die tegenslagen de laatste week toch nog hebt deelgenomen aan het BK.
Geniet ervan, de zomer komt eraan!
kusjs, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 12-03-07

evelieeeeeeeeeeeeeen! jomme het parcour lag zwaar , zeer zwaar en gij hebt u bewezen datte met al die stomme tegenslagen der noch kunt staan , prachtig gewoon ! ze gaan deze zomer nog bibberen , neje ni van de koude, maar van een zekere evelien de haes;)stil braaf en lief maar past maar op als die in actie schiet! en nog is 1000000x mercikes voor de opvang na de aankomst zo hard gelopen en dan nog zowa prutser lek mij komen proficiat wensen, wa een eer jom! :)
geniet nog vant zonneke , de grellige avonture da ge nog ga beleven (ge weet maar nooit met mij en els in de buurt) en van elle fré hé;)

hop hop hop evelien naar de top;)

wss het langste bericht ooit dak getypt hem maar twas de moeite waard;)
tot opt school hé ;)
x

Gepost door: Tinne | 12-03-07

en grellige foto , evelien in rambo pose en tinne in wa was me da pose;)
x

Gepost door: tinne | 12-03-07

:) Heej Evelienemien!
Ik denk hetzelfde als al die andere ier onder:) Je weet dakje superbewonder om toch ni de moed te verliezen na al die tegenslagen, en dan ng die ziekte deze week..Maar je hebt getoond datje wilskracht hebt, wat superbelangrijk is in een sport als de onze! :) Ik weet zeker dat je er zal staan deze zomer en geniet er gewoonweg van!
Groetjes& een dikke kus,
Trijnemijn X

Gepost door: Katrijn | 13-03-07

de zomer komt eraan... Hey Evelien,
Ik kan mij inbeelden na al die tegenslagen van deze winter dat je niet kan wachten om op de piste te gaan vlammen... Ge hebt da der zondag supergoe van afgebracht na al die miserie en hopelijk blijft ge der nu van gespaard en kunt ge laten zien wie EVELIEN DE HAES nu wel nie is!!
Blijven gaan ee... Ma met uw karakter en talent en natuurlijk met nen trainer als Robert komt ge der wel zenne!
Groetjes Nathalie

Gepost door: Nathalie | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.