28-04-07

pk Duffel 3000 m

IMG_0769web
klik op de foto van het podium voor een filmpje dat Erwin Leysen maakte.
 
IMG_0768 =>ik en Leen (Leysen) 
IMG_0759  =>Julie

IMG_0763

 
Gisteren was het de eerste dag van het PK dat in Duffel plaats vond. Ik heb meegedaan aan de 3000m. Ik moest het opnemen tegen een sterke Silke Van Waeyenberge. De wedstrijd vertrok tegen een redelijk hoog tempo. Ik voelde onmiddellijk dat ik niet mee kon met de kopgroep. Zo heb ik mijn eigen wedstrijd proberen te lopen in het zog van twee juniores Leen Leysen en Els Heylen Uiteindelijk ben ik als 2de scholiere over de meet gekomen, in een teleurstellende tijd van 11.10.81.
Toch wil ik de mensen bedanken die mij zijn komen steunen! Fam. Adriaens, clubgenoten, Davy en Gregory, mercikes.

20:22 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

proficiat evelien;)
ik kon ni komen zien :$
stoeme school verplichte me te leren:)

100000x sorry:$

maar echt zaleg goe gedaan evelien;)
x

Gepost door: tinne | 28-04-07

Knap zenne Haezeke,

Een super dikke proficiat met je zilveren plek op het PK! Je klonk eerst wat teleurgesteld, maar vegeet niet van waar je terug komt hé! En dan nog zó vroeg op het seizoen en met deze temperaturen....Super meid!
Wij gaan nog veel plezier aan je beleven!

J. x
(en ook de grts van Shari)

Gepost door: Jörgen | 28-04-07

haha :d die foto, wa voor ne kop trekt ik ? :p

Achja..Tsloeg voor u gister mss tegen, maar ge ga dees seizoen ongetwijfeld nog knallen!

Groetjes, x

Gepost door: Leen | 29-04-07

kom kom kom :d SSegg meisje! Je bent wel tweede hé, en het is een PK dus das voor plaatsen. Vergeet niet van waar je terug komt, wees blij dat je nu deftig kunt trainen enzo :) Evelien, je zal er wel staan hoor! Wees niet teleurgesteld ofzo, er komen nog zoooveel wedstrijden waar je kan tonen hoe je conditie is, en die is goed, dus ! Nie bang zijn hé, verlies geen zelfvertrouwen !
Dikke kus xx
Katrijn

Gepost door: Katrijn | 29-04-07

het PK komt al altijd heel erg vroeg in het jaar, veel te vroeg om al op je best te zitten! er staat nog een hele zomer voor je neus, da komt zker en vast in orde, toon maar da Evelien De Haes de naam 'hazeke' zeker verdient!

liefs, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 30-04-07

Pk Eerst en vooral dankuwel voor je reactie op mijn blog, ik lees hier dat je wat teleurgesteld bent maar eigelijk is dat niet nodig é, zoals iedereen hier al geschreven heeft is het een pk en dat pk valt megaveel te vroeg in het seizoen. het is in September dat het telt é meisje, op het BK dan moet je erstaan nu nog niet hoor... en zoals katrijn en Jörgen al zei, je komt van ver é.

Vele groetjes
Mariska

Gepost door: Mariska | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.