11-06-07

Kampioenenviering in Hulshout

Het begon eigenlijk allemaal al zaterdagavond;  Toen toverden de clubmakkers de parochiezaal van Hulshout om in een heuse feestzaal, vol leuke kleuren en gezellige eettafeltjes.  Ikzelf, nog nagenietend van mijn wedstrijd in Leuven, heb toen de powerpoint over onze club afgewerkt.  Gisteren begon alles al heel vroeg: de barbecues werden opgewarmd, de frieten werden voorgebakken, … het zou en het moest een feest worden.  Ikzelf kreeg de rol van serveerster toebedeeld.  De ganse middag zat onze feestzaal boordevol.  Wanneer het in de namiddag wat rustiger was ben ik naar huis gereden en me gaan klaarmaken voor een training met Julie, Liesbeth EN NATHALIE!  We hebben Nathalie en Kurt de Hulshoutse bossen leren kennen.  Maar vooral de gezellige babbel die we samen hadden blijft me het meest bij.

En dan moest het ‘moment suprème’ van de dag komen.  De kampioenenviering, de voorstelling van ons nieuwe wielerteam en een nieuwtje!  Ondertussen stond ik opnieuw in mijn werkkledij om de gasten van eten en drinken te voorzien.  We hebben moeten werken want het was weer volle bak daar.

Op de aansluitende persconferentie beet onze burgemeester de spits af door mee te delen dat er in Hulshout een nieuwe atletiekpiste aangelegd wordt en dat we na de Olympische spelen een grootse opening mogen voorzien.  Ik kan dus beginnen trainen voor onze openingsmeeting.

Jos van Roy, organisator van de Lotto-Crosscup mocht het andere grote nieuws vertellen  De Veldloop van A.C. Hulshout zal voortaan deel uitmaken van de crosscup, met een rechtstreeks verslag op de televisie!

Dan werd ons wielerteam voorgesteld.  De loopkampioenen van Hulshout werden ook in de bloemetjes gezet.  Vervolgens werd onze nieuwe clubgenote voorgesteld: Jessica Van de steene, gewezen ver- en hinkstapspringkampioene.

Een boeiende dag met leuke nieuwtjes!!!!

PICT0069

Hier krijg ik mijn bloemen van Marc van V-Systems.

Jurgen, bedankt voor de mooie foto's!

PICT0026
hierboven een sfeerbeeld
PICT0063

Op de foto hierboven zie je Jessica Van de Steene, Gaston Roelans, Nathalie De Vos, Vic Van Hoof, Veerle Dejaeghere en Jos van Roy, organisator van de Lotto-Crosscup.

klik hiernaast voor de nieuwe Kalender Lotto Crosscup  

 

11:27 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Prachtige club Dat Hulshout een prachtige club is hebben ze nu wel bewezen! Het lef hebben om zo'n organisatie in huis te halen.
Ze gaan dat goed doen (net als de BBQ) :) en wij zullen op post zijn.
Voor je zelf: proficiat met je knappe Powerpoint....'t zat goed in elkaar :)


Greetz,

J.

Gepost door: Jörgen | 12-06-07

De commentaren zijn gesloten.