09-08-07

Werken en nog eens werken

De vakantie is al dik half voorbij en ondertussen heb ik er twee weken vakantiewerk opzitten.  Ik moet zo wat pendelen tussen twee jobs, eentje in de plaatselijke sportwinkel hier in Hulshout, de andere bij de textieldrukker in Heist o/d Berg.  Om ze met naam te noemen Netex en Veca Art.
http://www.netex-sport.be/
http://www.veca-art.be/
Samen met de Guy, Alice, de Jean en de Peter zijn het voor mij ongewone maar leuke dagen.  Vorige week zag ik de eerste ploeg van Westerlo op T.V. en de reclame die ze op hun arm hadden heb ik er moeten op drukken.  Grote reclameborden staan ook reeds op mijn palmares. T-shirts of broodzakken met allerlei opschriften zijn voor ons ook geen probleem.  Joh, joh, Evelien den drukker !!!   
De trainingen vlotten wel wat moeizamer door de zware dagen maar tegen woensdag hoop ik toch uitgerust aan de start van het Vlaams kampioenschap te staan.
Na de voormiddagtraining van zondag ben ik gaan supporteren voor Racing Mechelen, allé de ploeg van Jens!!!  Eigenlijk was het een hele leuke dag met de Adriaenskens.

Tussen de regenbuien door schijnt hier in Hulshout ook wel eens de zon en dan krijg ik in onze tuin rare fenomen te zien.  Een bewijs hiervan vind je hieronder op de foto.07 08 allerlei 172

22:15 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

... ... dat raar fenomeen kom je zowel bij goed als slecht weer tegen ... maar geen nood, hij doet geen vlieg kwaad ...
Evelien, alvast succes met jouw "hazen"werk zondag, en volgende week woensdag zijn wij paraat op het Vlaams kampioenschap. Je gaat het daar goed doen, dat weten wij wel zeker !

Gepost door: Eriki, Ilse, Jenthé | 10-08-07

En er zal nog volk aanwezig zijn zondag en woensdag !!

Succes

Gepost door: Jorgen | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.