01-10-07

Neteloop Hulshout

De eerste zondag van oktober is traditiegetrouw de dag van de Neteloop.  Mijn papa staat samen met twee vrienden van hem aan het roer van dit gebeuren.  Met de medewerking van een heleboel verenigingen kan dit evenement al voor de 19de keer doorgaan.
De Neteloop,  editie 2006, was met meer dan 650 ingeschreven lopers duidelijk een van de grootste joggings in de buurt. Het is daarmee ook een van de grote evenementen van Hulshout.
page16[1]
De Neteloop is een vrij snelle jogging en vaak worden hier persoonlijke records gelopen.  Voor de echte joggers, die deelnemen belangrijker vinden dan winnen,  is er een speciale formule: er bestaat de mogelijkheid om op die dag in groep de afstand heel rustig af te leggen; een voorloper zal de joggers begeleiden en het tempo aangeven. Deze joggers krijgen een borstnummer met “Jogger” op, en worden niet vermeld op de uitslagenbladen.
De kinderen (tot 12 jaar) zijn ook van verschillende niveaus: de afstanden zijn voor hen beperkt, zodat iedereen zeker kan finishen  (100 m, 200 m of 500 m). Voor hen zijn er een prijs, een drankje en een gratis pannenkoeken voorzien.
Voor de enthousiaste supporters zijn er naast de overheerlijke pannenkoeken ook nog frikadellen en broodjes te bemachtigen.
Naast het loopgebeuren is er dit jaar weer een heleboel randanimatie.  Enkele vendelzwaaiers zorgen voor de gepaste intro’s.  Door hun optredens naast het parcours maken Turnclub Altis en de kickboxers van Europe-gym het geheel af.
Lopers, joggers, vendelzwaaiers, turners, kickboxers en supporters enerzijds, lekker eten en de nodige dranken anderzijds maken dat HULSHOUT LEEFT!

Meer inlichtingen:
Kinderlopen volgens leeftijd
3,5 en 7 km, 10,5 en 14 km doorheen het dorp en de Herebossen.

Website: www.neteloop.be
E-mail: info@neteloop.be

Of bij Guy Meuris, Peter Vanhulsel of Chris De Haes (papa) 

 

20:45 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.