12-11-07

CC MOL

De kop is er af, het loodzware parcours van Mol moest tonen waar ik sta en dat heeft het ook gedaan.  Met een bescheiden ambitie vertrok ik naar Mol.  De voorbereiding voor het veldloopseizoen liep niet van een leien dakje en hierdoor kwam deze manche van de crosscup wel een beetje te vroeg voor mij.  Na de Eerste ronde door het bos was het duidelijk dat het tempo voorlopig nog iets te hoog ligt om ook maar een rol van betekenis te spelen.  Maar ik heb weer wedstrijdritme opgedaan en als ik kan blijven trainen zoals ik de laatste twee weken bezig ben dan zal alles wel terug in de juiste plooi vallen.
Ik wil ook nog even Katrijn van ons ARB-team proficiat wensen met haar podiumplaats.  Leen (Leysen) was ook ongelooflijk sterk (vijfde)Kei goe Leen!  In onze reeks startten ook de masters en hier stonden clubgenotes Murielle en Sandra beiden op het podium, leuk hé.

cc Mol 060
cc Mol 127
cc Mol 233

07:32 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

GOED GEDAAN!!!! evelien toch knap gedaan die eerste keer bij de juniors:) als ge nu een schone winter zonder blessures kunt hebben gade nog zeker in de top 5 geraken;)
x

Gepost door: Tinne | 12-11-07

Heej Evelien!
Waw, wat een eer! Ik word vermeld in je verslag :p
En dankje aan de paps voor de talrijke foto's :d
En Evelien, niet getreurd hé.. Jij gaat ongetwijfeld nog wat laten zien van de winter!

xxx Groetjes en tot ja, Roeselare?

Gepost door: Leen | 12-11-07

Een zware cross voor jouw "juniors"debuut, maar je hebt je goed verdedigd in het Molse zand. Wedstrijdritme opdoen was de boodschap, en zoals je zegt - als je blijft verder werken zoals je bezig bent, dan gaan de resultaten ongetwijfeld volgen !

Gepost door: Ilse, Erik,Jenthé | 12-11-07

Heej meid,

Goed dat je zelf de positieve noot aanhaalt...je bent goed aan het werken! En zo zal Evelien, beetje bij beetje terug op niveau komen :)

Succes meid en op zo'n zware omloop...Knap zenne hoe je je verweerd hebt!Gepost door: Jörgen | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.