27-01-08

hannuit

hanut

De voorlaatste proef van de CC was voor mij een schot in de roos.  Als eerstejaarsjunior mocht ik vandaag proeven van het podium van de CC. 
Op het snelle parcours van Hannuit werd aanvankelijk traag gestart.  Maar na de verkenningsronde moesten we twee keer de grote ronde afleggen.  En toen begon de echte wedstrijd.  Vrij vlug werd duidelijk dat ik clubgenote (master) Muriel moest laten gaan.  Zij nam één juniore, Charlotte, mee op sleeptouw.  Samen met Leen en Delphine was ik op achtervolgen aangewezen.  In de laatste ronde had Leen nog iets meer power dan ik en zij kon de sprong naar de kop wagen.  Met de kleinste voorsprong haalde ze het voor Charlotte.  Leen, proficiat met je overwinning.  Ik gun het je echt.

27 01 08 CC Hanut 318
Samen op de foto met Jenthé, die op een autoritaire manier haar wedstrijd bij de kadetten won.

meer foto's, klik hier.

Ga ook eventjes een kijkje nemen op een nieuwe blog, van Leen Leysen: http://leenleysen.skynetblogs.be/

19:16 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

17-01-08

leuk nieuws, overgenomen van de VAL-site

CROSSTEAM 2008 

De Koninklijke Belgische atletiekbond organiseert op zondag 14 december 2008 het Europees kampioenschap veldlopen in Oostende. Omdat het Belgisch team met volledige (6 deelnemers/reeks) en sterke ploegen aan de start wil komen, wordt nu gestart met de begeleiding van de jongeren die kans maken om deel uit te maken van de selectie bij de junioren en de beloften én die de intentie hebben om van het Europees kampioenschap veldlopen een doel te maken.

 

Knipsel2

Knipsel

16:31 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

13-01-08

Hulshout

Vandaag was er in Hulshout de volgende cc wedstrijd.  cc hulshout 157sepia
eefjan
Voor mijn club was het de eerste keer dat ze dit konden organiseren.  Daar zijn we fier op.  Het resultaat mocht er wezen: een massa volk en een kwantiteit aan atleten.
Voor mezelf was deze wedstrijd niet zo simpel.  Sinds de cc van Roeselare had ik mijn spikes niet meer aan gehad.  Ik was bijna het gevoel van door het slijk te ploeteren kwijt.

We stonden amper met tien juniores aan de start, tussen een wel omvangrijke groep masters.  Dit in tegenstelling tot de andere reeksen want daar waren wel een massa deelnemers.
De eerste vier van de einduitslag moest ik onmiddellijk laten gaan.  Voor dit werk had ik te veel trainingsachterstand door het virus dat ik opgelopen had na Roeselare.  Ook de Belgisch kampioene op de 5000m, vriendin Leen Leysen, was de betere vandaag.  Zij was sneller gestart en ook een beetje sterker tijdens de wedstrijd, knap!  Tijdens de eindfase moest ik ook nog de sterk opkomende Jolien Boonen voorlaten.  Zo werd ik zevende tussen een mooi gezelschap.

Jan Hoefkens, trainingsmakker van mijn papa maakte een uitgebreide fotoreportage van mijn wedstrijd.  Bedankt Jan!!!  Klik hier.

 

 


Jurgen maakte ook mooie foto's , geniet mee.

  
  
  

 

Wat vandaag ook kei tof was: hartsvriendin, trainingsmakker en nog veel meer ... 'Julie' was ceremoniemeisje van dienst.  Klik hier voor enkele foto's van haar dag.

Een ander kei tof sportnieuws: een trainingsmakker van mij, Gregory Aerts is gisteren tweede geworden op de provinciale kampioenschappen indoor in Gent.  Proficiat Greg!!!greg

22:05 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |