21-06-08

800 m Vlierzele

Na de drukke examenperiode was het moment aangebroken om wat stoom af te laten op de buizenmeeting van Vlierzele.  Ondertussen kan ik melden dat ik geslaagd ben voor mijn zesde jaar middelbaar. Hiervoor hoef ik dus geen zenuwen meer te hebben.

De wedstrijd zelf:  Ik startte eerder behoudend, misschien wel te voorzichtig.  'k Kwam als vijfde uit de banen.  Mijn eerste ronde draaide de benen niet zoals het hoort en hierdoor reageerde ik te traag op het drietal dat een gat maakte met mijn voorgangster.  Mijn laatste 300 meter en vooral mijn laatste rechte lijn maakten veel goed, maar toch wel iets te weinig om tevreden huiswaarts te keren.  Ik was eigenlijk op mezelf kwaad omdat ik niet meer gas gegeven had in de eerste ronde. Ik was niet echt moe na de aankomst, de benen waren niet verzuurd.  Volgende keer de pees erop van in't begin!

Knipsel

na 150 meter

een ronde verder, het gat veel te groot laten worden ...

Na de wedstrijd: met Jens, Jenthé en Astrid.

 

23:44 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

That's the spirit : volgende keer er vanaf het begin tegenaan. Als je uit de "fouten" leert, dan ben je goed bezig. Geniet nu maar even van jullie vakantie, rust en train goed onder de Italiaanse zon, en dan vanaf 20 juli er terug volle bak tegenaan. P.S. Proficiat met jouw schoolresultaat !

Gepost door: Ilse, Erik, Jenthé | 22-06-08

Heeej!
Zoals ik al zei, volgens mij belooft dit resultaat voor wanneer je wél in het begin kn doorgaan en alles kan geven... Want 2'23 is zo een slechte tijd niet hé ;)

In ieder geval, veel plezier op reis & daarna ga je nog een stukje vlammen :d

xx

Gepost door: Leen | 22-06-08

Voilà sé..... ......Eef weet weer wat haar te doen staat. Er in geloven van bij de start en het komt allemaal op zijn pootjes.
De Italiaanse zon zal je goed doen, 't zal er patat op zijn achteraf, zeker weten!
Trek je zeker op aan het goede gedeelte van de wedstrijd, en van foutjes...tja, daar leer je inderdaad uit :)

Van leren gesproken: Proficiat met de schoolresultaten !!!

Greetz,
J.

Gepost door: Jörgen & Co | 22-06-08

De commentaren zijn gesloten.