01-08-08

overwinning in Sint-Truiden

Vandaag ben ik naar de streek van Katarakt afgezakt om mijn forme nog een beetje aan te scherpen.  De benen voelde niet echt fris aan na de zware trainingsweken en het hete weer.  Maar dat moet ik er bij nemen in deze omstandigheden. 

We stonden met zes op de piste voor een 800 in Sint-Truiden.  In de baan vlak voor mij stond er iemand die enkele jaren geleden een dikke 10 seconden sneller liep dan mijn besttijd.  Dat beloofde vuurwerk. Ik startte de eerste 100 meter niet te snel, maar richting de 200 liet ik me verleiden om het spoor van Laura te volgen.  Zij had toen al een 5-tal meter voorsprong en in kwam nog door op een te snelle 31''.  Toen besloot ik toch maar mijn eigen tempo te lopen, zo klokte ik op 70'' mijn eerste baanronde.  Het klassieke dipje tussen de 400 en 500 kwam er (door die te snelle eerste 200).  Ondertussen keek ik op een achterstand van 40 meter aan, maar ik kwam in mijn tweede adem.  Halverwege de laatste rechte lijn kon ik de koppositie overnemen om zo mijn tweede overwinning op rij te behalen.

Volgende week woensdag neem ik deel aan de prijzenmeeting in Tessenderlo.  Ik verwacht hier een mooi deelnemersveld en met frisse benen hoop ik daar het beste.  Tot dan, Eef.Knipsel

 

23:19 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jawadde 40m achterstand goed maken in de laatste 300m.....
Da's inderdaad voor vuurwerk zorgen!

Proficiat meid en met de nodige bbq-vitaminen van morgen gaat dat woensdag zeker goed komen!
(maar net te snel starten hé) :)


Grts,

J & Co

Gepost door: Jörgen | 01-08-08

proficiat liefje,

ik ben fier op jou dat je gewonnen bent. die tijd die komt nog. daar ben ik zeker van! spijtig dat ik je tweede overwinning op rij niet heb kunnen meemaken. maar ik ben wel zeer fier op jou. doe zo voort.

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 04-08-08

De commentaren zijn gesloten.