06-08-08

tessenderlo

Dat je niet alles kan willen op 1 dag heb ik vandaag meegemaakt.  De voorbije dagen heb ik uren achter het stuur van de auto gezeten en vandaag heb ik mijn practisch examen voor mijn rijbewijs afgelegd: geslaagd.  Tof hè, van de eerste keer en geen opmerkingen, k' ben fier op mezelf. 

De keerzijde van de medaille:  waarschijnlijk door de meegebrachte stress kreeg ik zo'n hevige hoofdpijn op de terugweg van het examen dat een pijnstillertje niet kon baten, enkele uren in miijn bed evenmin. 
Tegen beter weten in deed ik toch een poging om me op te warmen in Tessenderlo.  Maar mijn lichaam weigerde dienst.  Ik heb mijn spikes dan maar terug in mijn sportzak gestopt Met pijn in het hart moest ik vaststellen dat ik was ingedeeld in een knappe reeks.

'k Denk wel de juiste beslissing genomen te hebben!  Hopelijk ben ik weer in orde tegen zaterdag: afspraak in de Flanders Cup meeting van Ninove voor een 1500.

Toch even vermelden dat Jenthé een PR gelopen heeft op de 800!!  Prachtig!

21:43 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat ! Proficiat met het behalen van jouw rijbewijs !!! (nu kan je mij eens naar 't Hoekske brengen, en mij trakteren op een fris pintje ... haha). De (in)spanningen van de laatste dagen hebben jou gisteravond duidelijk parten gespeeld. Goede beslissing om niet te lopen ! Ik weet dat je goed bezig bent op training - het bewijs was er zondagavond -, dus die tijden komen er de komende weken zeker uit !

Gepost door: Ilse, Erik, Jenthé | 07-08-08

je hebt er hard aan gewerkt: vele uurtjes en vele kilometers op de baan geweest. toen ik mee reed voelde ik dat je dat heel goed deed. en je ziet het é. geen enkele opmerking. ik ben zo fier op jou. jij rijd als de beste :).

hsvvj
xXxXx

Gepost door: jensje | 07-08-08

uitkijken! Uitkijken iedereen voortaan!!
de weg is alweer een stuk onveiliger geworden!!
hihi..

Gepost door: Jelle | 08-08-08

Proficiat Een dikke proficiat met het behalen van je rijbewijs....weet wel eens te zeggen wanneer je op de baan gaat hé :)

ps: in Ninove kan je al vast rekenen op je "mental coach" :P

Greetz,
J. en Co.

Gepost door: Jörgen | 08-08-08

De commentaren zijn gesloten.