20-09-08

Naar de winter toe ...

Het zomerseizoen zit er op voor mij.  'k Heb goed, maar vooral heel regelmatig kunnen blijven trainen.  'k heb mooie wedstrijden gelopen.  Ik wil alleen maar zeggen dat ik met veel zin uitkijk naar 'mijn' wedstrijden, de veldlopen.  Enkele loop-snipperdagen hebben me wel deugd gedaan.  Maandag begint mijn winterseizoen.  Woensdag staat er zelfs al een scholenveldloop in Westerlo op het programma.  Ook al zie ik dat gewoon als een tussendoortje, laat staan een doorgedreven training.
Naast het echte sportieve zal er de komende dagen nog het één en't ander veranderen rondom mij.  Op de kop 10 jaar heb ik getraind met Robert, 10 jaar stond hij steeds paraat om me bij te staan met raad en daad.  We deelden samen de overwinningen, we deelden samen de kwetsuren, ....  Hij heeft me gebracht tot waar ik nu sta, waarvoor mijn oprechte dank. 
Vanaf maandag zal Eric Adriaens zijn taak overnemen.  A.C. Hulshout is mijn club, Robert belooft mijn reilen en zeilen met argusogen te volgen.  Met de uitbreiding van het team mensen rondom mij hoop ik de komende jaren nog betere resultaten te bereiken.

14:06 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met je nieuwe trainer..tof...hopelijk mag je nog af en toe met ons een fietstochtje doen....

Gepost door: gregory-davy | 21-09-08

De commentaren zijn gesloten.