06-10-08

Stratenloop in mijn eigen dorp

Gisteren heb ik in Hulshout mijn eerste voorbereidingswedstrijd voor het komende winterseizoen gelopen.  Het weer was alvast een voorsmaakje van hoe een winterdag er kan uitzien.  De ganse dag stonden de hemelsluizen open, enkel tijdens mijn wedstrijd bleef het even droog.  Echt droog kan je het niet noemen want en de bochten in het bos lag het er heel slijk bij, een beetje zoals bij de veldlopen.  Aanvankelijk was ik met de kopgroep mee gestart om uit de massa van het peleton te ontsnappen maar dat tempo van die mannen lag wel te hoog voor mij.  Een dikke kilometer heb ik Jens naast mij gehad.  Zonder zijn voetblessure had hij me wel wat langer kunnen vergezellen. 
Uiteindelijk ben ik gestrand op een achte plaats, eerste dame.  Het was leuk om in mijn eigen Hulshout als eerste over de meet te komen. Meer foto's vind je hier.

Volgend weekend heb ik met het crossteam 2008 een teamweekend in Hofstade.  Naast de nodige trainingen krijgen we van VAL een mooi programma voor geschoteld.  Sportpsycholoog Jeroen Meganck geeft een lezing (de noodzaak om een doel te stellen, dat doel na te streven en de noodzakelijke zelfdiscipline en opofferingen in dat proces) en leidt een vraaggesprek met Tom Van Hooste.  Mental coacht Kim Semadeni geeft een mentale training (ademhalingsconcentratie en relaxatie).  Toptrainer Dirk De Maesschalk schetst hoe de laatste trainingsmaanden voor het EK kunnen worden ingevuld.

aankomst

kus van de pastoor

Neteloop 5loslopen met Jens en jenthé (winnaar 7 km)

 

08:13 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

allee een mooi begin van het nieuwe seizoen; doe zo verder en mik naar Brussel he
groetjes vanuit Oudenaarde

Gepost door: chris | 06-10-08

Mooie prestatie als voorbereiding op het "echte" werk binnenkort !!

Gepost door: gregory-davy | 06-10-08

goed gevoel! lieveke,

deze overwinning is goed voor het vertrouwen, en over de tijd mag je zeker ook tevreden zijn. ik ben fier op jou, je kon die kopgroep net niet volgen in het begin(eerste km) en dat waren allemaal venten :o. ik heb nu ondervonden dat jij zot goe kunt lopen, maakt mij nog fierder op jou. binnenkort een echte cross, en ge ga dat goe doen, ik ben daar zeker van.


xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 06-10-08

Eerste overwinning is binnen sé ;) :d

x

Gepost door: Leen | 07-10-08

Een thuiszege doet altijd deugd ... Als dat dan nog vlotjes ging, dan is dat mooi meegenomen !

Gepost door: Erik | 07-10-08

De commentaren zijn gesloten.