02-11-08

Dat ging snel

Mijn stageweek aan zee (kei goe getraind), mijn vakantieweek (veel gerust) ben ik geëindigd met de veldloop van Bonheiden.  Het is niet het parcours dat ik prefereer maar ik moest en zou wat wedstrijdritme opdoen voor de komende, belangrijke afspraken.

Veel volk aan de start, zowel kwalitatief als kwantitatief een sterk deelnemersveld.  Ook de betere seniors en masters waren op de afspraak. Het zou dus niet simpel worden vandaag. De regen van gisteren had niet de verwachte modderpoel gebracht maar ik zou er het beste van maken. 
Een vlak parcours, niet al te veel bochten, al van in het begin werd er gevlamd.  Onmiddellijk zaten we in een strak tempo dat ik weliswaar goed kon aanhouden.  Er waren er een paar die iets sneller konden dan mezelf dus moet ik toegeven dat er vandaag gewoon enkele sterker waren dan ik. 
Daar kan je dus veel gaan achter zoeken maar dat hoeft niet altijd, mijn hoofd staat trouwens al naar de (hopelijke)zware cross van volgende week in Mol.  Daar zien we wel wat we waard zijn.  Afspraak zondag!!Knipsel

21:37 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Foto's Knappe foto's van knappe sportieve dames!
We duimen voor jou voor een goed resultaat in Mol!
Groetjes aan je clubgenote Nathalie De Vos!

Gepost door: Geert | 03-11-08

hey lieveke,

je hebt dat goed gedaan op een parcours dat niet echt voor jou is, spijtig dat er zeer weinig modder aanwezig was. we hadden het anders gehoopt é ;). maar toch ben ik fier op jou. je hebt steeds hetzelfde tempo blijven lopen, en dat is zalig vind ik. op naar mol en de zwaardere wedstrijden, ge ga dat goe doen.

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 03-11-08

knap Knap gelopen hoor. Niet vanzelfsprekend met 2 zulke toppers in uw ploeg. Knap gedaan.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.