10-11-08

CC Mol

Na het wedstrijdommetje in de Crosscup bij de seniors (Gent - aflossing) startte ik vandaag in mijn eigen categorie.  Door een selectie van de bond mocht ik zelfs met een nationale driekleur rond mijn lijf vertrekken.  Er zou een strijd uitgevochten worden tussen nationale selecties van Ierland, Engeland en Nederland.  En als ze uit die landen hun beste atleten sturen mag je er zeker van zijn dat er gevlamd zal worden.  Ook de eerstejaarsseniors mochten nog starten in onze reeks, allé volk genoeg op de zware, zanderige omloop rond het Molse meer.

Eigenlijk miste ik mijn start helemaal.  Niet echt mijn gewoonte maar ik heb daar zand gegeten door niet mee op kop te kunnen starten.  En ik kan je verzekeren dat het zand van Mol echt niet smaakt en geweldig kraakt tussen de tanden.  Vrij vlug werd er een kleine kopgoep gevormd en iets daarachter een tweede groep met een achttal atleten.  Hierin kon ik me nestelen maar het mulle zand sloeg iedereen vrij vlug uit elkaar.  Het werd een strijd voor elke meter.  Ik eindigde op een bevredigende zestiende plaats.  Denk even de seniors en buitenlanders weg dan strand ik op de zevende plek.  Ik mag stellen dat ik vooruitgang gemaakt heb tegenover dezelfde wedstrijd van vorig jaar.  Als ik vergelijk met de wedstrijd van vorige week zijn we goed bezig, laat het vanaf nu maar hard regenen zodat mijn slijke wedstrijden er aan kunnen komen. Voor volgend weekend heb ik geen wedstrijd gepland, spijtig dat ik Duffel links moet laten liggen maar anders zou mijn programma echt overladen zijn.  Volgende afspraak over veertien dagen in Holland, Tilburg.

Knipsel

00:53 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heej Evelien!
Je hebt dat goed gedaan in Mol :)
Tot in Tilburg e;)
Nog veeeeel trainingsplezier en succes

xx

Gepost door: Leen | 10-11-08

mooi resultaat , verzorg je goed en doe zo voort met je trainer en je moet er maar staan in Roeselare ( veel modder)groetjes van ons allen uit Oudenaarde

Gepost door: timo en Chris | 10-11-08

We volgen je achter de schermen...mooie prestatie..en duimen voor je in Roeselare !!

Gepost door: gregory-davy | 10-11-08

Met zand tussen de tanden is dit zeker een behoorlijke uitslag :) !
Proficiat meid, het wordt beter en beter!
Succes in Holland!

J. & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 10-11-08

hey lieveke,

ik ben echt fier op jou, je hebt dat goed gedaan. en ondanks het missen van je start heb je je wedstrijd nadien nog heel goed ingedeeld. je hebt verstandig gelopen, en alles gegeven. en ge hebt gespurt :p. zo verder doen zou ik zeggen.

hsvvj
XxXxX

Gepost door: jensje | 11-11-08

De commentaren zijn gesloten.