04-01-09

Veldloop Grimbergen

Traditioneel was er de eerste zondag van het nieuwe jaar de veldloop van mijn eigen club, Hulshout.  Sinds vorig jaar draait Hulshout mee in het crosscupcircuit waardoor de datum verhuisd is naar de tweede zondag van januari.  Volgende week allen dus op post rond de vernieuwde sporthal, rond onze nieuwe atletiekpiste. 
Ter voorbereiding voor die westrijd kozen we voor de veldloop in het Prinsenbos van Grimbergen. 
Samen met een boel betere seniors en masters stonden we voor een lange tocht van 5 600 meter op een idyllisch mooi, maar betonharde omloop.  Het werk van de vele mollen en de vorst maakten het parcours op bepaalde plaatsen echt gevaarlijk.  De snelle starters als Kitushi, Maveau, ... moest ik onmiddellijk laten gaan.  Achter die groep seniors en betere masters vormden we met vijf juniores een mooi groepje.  Vrij snel voerde Elke De Smet (onlangs nog voor het EK geselecteerd) de forsing.  Ik moest een gaatje laten maar de nummers 3 , 4 en 5 hadden ook moeite met mijn achtervolging.  Stelselmatig maakte ik mijn zilveren plak zeker.  Door een val in de laatste ronde moest de Leuvense de bronzen medaille nog laten schieten.  Proficiat aan Elke, zij was vandaag de beste.  Ikzelf ben ook zeer tevreden want de benen beginnen terug aan te voelen als die goede van weleer.
Nu tja, onze trainer vroeg als nieuwjaarscadeau aan zijn twee atleten een mooie prestatie: Jenthé behaalde de overwinning, ik de zilveren plak.  Hij zal er tevreden moeten mee zijn.

Jurgen (dochter Shari eindigde op een verdienstelijke zesde plaats) was ook present hieronder een selectie uit zijn mooie reportage!  Bedankt  ...

17:55 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Hoi Evelien,
Proficiat met je 2e plek. Knap gelopen! Het lag er inderdaad niet echt goed bij. Hopelijk voelen we dat morgen niet te veel hé!
Groetjes en nog een prettig nieuwjaar gewenst! Dat al je wensen zich mogen vervullen!

Gepost door: melissa | 04-01-09

... en daar ben ik dan ook héél tevreden mee ... Proficiat Eef !

Gepost door: Erik | 04-01-09

Goede start Da's een heel goede start van het nieuwe jaar hé! Proficiat!

Grts, J & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 04-01-09

hela lieveke

chique dingens, je hebt laten zien dat je aan het groeien bent. het was ook geen wedstrijdje van niets é ;). 5600 m, das ni min é ;). maar ge hebt laten zien dat je dat kan. doe zo verder zou ik zeggen. ge bent supergoe bezig. je kan alleen nog maar groeien. jij maakt me supertrots :).

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 04-01-09

Nog keer dikke proficiat e ;)

xx

Gepost door: leen | 05-01-09

amai Eef kun je 2009 nu nog beter inzetten da beloofd voor de rest van het jaar
doe zo verder,een dikke proficiat

Gepost door: jeske | 05-01-09

Puike prestatie ! Met dit niveau kan je zondag in je thuishaven schitteren....

Gepost door: gregory-davy | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.