20-02-09

op naar de zomer

Ondertussen hebben we al wat antwoorden vanuit de medische wereld gekregen.  Na fotosessies van mijn been kwam ik terecht bij een fysiotherapeute in Herentals. Zij stelde lichte suponatie vast en adviseerde steunzolen.   Dan maar op naar een orthopedisch bedrijf. Hier werd het nodige gedaan voor de juiste correctie (hopelijk)!  Het frustreerde me zeer dat er werd vastgesteld dat ik met een antipronatie schoen aan't lopen was.  Van mijn sponsor kreeg ik twee jaar geleden, na een deskundige analyse op de loopband de juiste sportschoenen.  Het jaar nadien ben ik dezelfde sportschoenen gaan halen in een sportwinkel in de buurt.  Volgens die verkoper bestond die schoen niet meer en ik kreeg de zogenaamde opvolger mee.  Ik heb toen nog gevraagd (omdat we dachten dat het een antipronatie was) of het wel degelijk een neutrale schoen was.  En ja, wie is de deskundige?  Had ik toen maar naar de winkel gereden waar mijn sponsor mee samenwerkt dan had ik nu waarschijnlijk nog gelopen.  Gedane zaken .... en mijn vertrouwen in de mensheid heeft een serieuze deuk gekregen.  Wie is deskundige, wie moet je geloven en vertrouwen in de atletiekwereld?
Dat is het verleden, woensdag heb ik mijn steunzolen en ga ik aan de voorbereiding van mijn zomerseizoen beginnen. 

11:30 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop voor jou dat je nu met je zooltjes terug goed in actie kan schieten!
Bij mij heeft het in ieder geval een aantal jaren geleden zeer goed geholpen!

Ik duim voor je!
Tot in de zomer .. xxx

Gepost door: leen | 20-02-09

goed schoeisel is o zo belangrijk !! Ik kan er ook van meespreken en kan maar terecht in één winkel voor mijn sportschoenen, waar ze ze juist aanpassen. Hopelijk zijn de nieuwe schoenen het begin van een nieuwe start, succes!!

Gepost door: Katrijn | 23-02-09

Het is supinatie in plaats van suponatie!

Gepost door: . | 26-02-09

Succes .......in je opbouw naar het nieuwe zomerseizoen.
Hopelijk zijn nu alle problemen van de baan; en kan je de komende zomermaanden weer op volle toeren draaien. Goede schoenen zijn inderdaad zeer belangrijk, maar als je echt niemand meer vertrouwd kan je het nog altijd blootvoets proberen...Zola Budd werd zo ooit 2x wereldkampioen veldlopen :)

In de Vloanders duimen ze alvast!
Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.