23-04-09

Stage Frankrijk

Lang geleden dat ik hier nog iets kwam vertellen. Er was dan ook, wat lopen betreft, niet veel mee te delen. Maar, er komt terug leven in mijn loopwereldje.

Eind maart, een weekje voor het paasverlof kon ik fit en gezond aan de voorbereiding van mijn zomerseizoen beginnen.  Een late start maar mijn gezondheid liet echt niet toe om vroeger te starten om een basis te leggen voor het zomerseizoen.   
Tijdens het daaropvolgende paasverlof was er een stage gepland. Samen met mijn trainer Erik, Ilse, trainingsmaatjes Jenthé en Jens trokken we naar Frankrijk. Het was er prachtig om te trainen, mooie bossen voor duurloopjes (weliswaar bergop, bergaf), een prachtig paadje rond een meer en een rugbyveld. Daar hebben we met ons drietjes mooie trainingen afgewerkt.

Op het einde van de stage waren er twee pistewedstrijden gepland.  Met de vermoeide benen waren die niet voor tijden te lopen, wel om de tartan te ruiken.  Dit was dringend nodig want de nieuwe piste van mijn club is nog steeds niet klaar om op te trainen en de provinciale titels worden komend weekend reeds verdeeld.

Op het PK ga ik dubbelen, zaterdag loop ik in Herentals een 1500, zondag wordt het een 800.  Ik ben benieuwd wat een weekje trainingsafbouw op zal leveren.

Hier enkele foto's van Frankrijk

HPIM3765

HPIM3889

HPIM3898

HPIM3910

HPIM3933

11:26 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuke foto's!
& succes vant weekend e:)
Ik zal je opt PK wel tegenkomen zeker ..

xx

Gepost door: Leen | 24-04-09

succes! Hey Evelien,
Leuk te horen dat alles goed verloopt nu! Heel veel succes met je dubbel dees weekend! Groetjes aan iedereen ginder!
Nathalie

Gepost door: Nathalie | 26-04-09

De commentaren zijn gesloten.