26-04-09

P. K. goud op de 1500 , zilver op de 800

Gisteren stonden we samen met de seniors aan de startlijn voor de 1500m.  Het werd een tactisch wedstrijdje daar in Herentals. Op een kampioenschap wordt er voor de plaats gelopen en zo vroeg op het seizoen kan je de tegenstand moeilijk inschatten, laat staan dat je van je eigen weet hoe goed de forme is.  Mijn opdracht was dus me focussen op de juniores en de seniors laten doen.  De wedstrijd vertrok heel traag.  Halverwege kwam dan het eerste prikje en hier losten de andere juniores reeds.  Met een beetje schrik om mezelf niet op te blazen liep ik mijn eigen wedstrijd.  De laatste ronde heb ik de gas nog een keer opengezet omdat ik voelde dat ik het nog wel 400 m zou uithouden.  Zo'n titel doet toch echt wel deugd na een rotperiode.
Vandaag trok ik dan naar Merksem om het tweeluik af te ronden.  Hier werd er van in't begin stevig doorgetrokken.  Met z'n vieren gingen we vlak achter elkaar de laatste ronde in.  Ik liep op de derde plaats en kreeg het even moeilijk.  De eerste twee (Eysackers en Lauwers) maakten onmiddellijk een gat van 20 meter.  Bo Van Gestel pakte over van mij en in haar spoor ging we de laatste rechte lijn in, op zoek naar de eerste twee.  Spijtig genoeg was het geen 810 m vandaag, maar het werd toch nog zilver. 
Met een tevreden blik sluit ik dit weekend af!  Het smaakt naar meer.
Op de bovenste foto zie je clubmakker Liesbeth die knap derde werd bij de dames seniores 1500.

19:00 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!
Ge zijt goed bezig ;)

xx

Gepost door: Leen | 26-04-09

Opsteker Dit is inderdaad een kanjer van een opsteker meid! Volhouden nu en de rest komt wel!
Succes, een dikke verdiende X uit de Vlaanders en tot binnenkort wel eens!

Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 26-04-09

Mooi ! Een droomstart van je seizoen !!!!!

Gepost door: gregory-davy | 27-04-09

wohoooooow!! hela lieveke,

superweekend, 1ste en 2de! echt wel zot wat dat ge nog liet zien in de laatste meters van vooral de tweede wedstrijd. maar PK gewoon :). chique dinges.ik ben echt superfier op je.
en ahja zeker niet te vergeten is te zeggen dat ik het super met je vond op stage:). uit dit weekend moet je vertrouwen op doen, en volgende keren gaat dat nog beter gaan :). doe zo voort e ;)


xXxXx
hsvvj

Gepost door: jens | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.