08-06-09

Meeting van Mon

Zaterdag stond er een 800m gepland in Kessel-Lo. Hier mocht ik starten in het naprogramma. Spijtig genoeg zat ik in de tweede reeks van het naprogramma, want in de eerste reeks werden er mooie tijden gelopen. Dus... reeks twee, zeer laat op de avond, heel koud, de omstandigheden konden beter.
Ik startte zeer goed en nestelde me bij het uitkomen van de eerste bocht meteen achter de haas. Na 200m kwamen we door in 30-31, na 400m 67sec. Nog steeds zat ik mooi in tweede positie achter de haas. Toen de haas na 500m de wedstrijd verliet, kwam ik er alleen voor te staan. Ik hing daar 10 meter voor de groep en moest terug snelheid maken want tussen de 400 en 500 was het tempo naar beneden gegaan.  Met de wind pal op kop viel dat niet mee.  Hierdoor verschoot ik te veel pijlen wat resulteerde in een kei zwakke laatste 50m. Nena Leunnis kwam me op de meet nog kloppen. Zo werd ik tweede in mijn reeks met een tijd van 2.22.81.

Jens, die een paar minuten voor mij zijn 800m liep, heeft weer een seconde van zijn tijd afgedaan. Hij liep weer een mooie wedstrijd en zo staat zijn PR nu op 2.04.

10:55 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

spijtig dat je in de tweede reeks zat, in de eerste reeks had je niet alleen gevallen en je krachten moeten verspelen en had er wrs een mooiere tijd in gezeten. je tijd is wel super ;). volgende keer nog wat rapper se ;). ge zijt goe bezig. doe zo voort en het zal niet lang meer duren voor je naar je pr loopt.

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 09-06-09

De commentaren zijn gesloten.