07-08-09

Tessenderlo

Eindelijk terug.  Na de trainingsstage in Italië heb ik nog een dikke week thuis goed doorgetraind.  De dag dat ik mijn eerste wedstrijd zou lopen stond ik op met hevige buikkrampen.  Dat heeft me enkele dagen aan mijn bed gekluisterd.  Ik moest het dan nog enkele dagen noodgedwongen rustigaan doen want die ziekte was niet onmiddellijk uit mijn lichaam.  vorige week deed ik dan een testje op de piste maar dat was nog gene vette.
Woensdag trok ik dan met enige ambitie naar de meeting in Tessenderlo om er een 800m te lopen. Het was die dag warm, heel warm. Maar tegen het startuur aan was het al ietsje aangenamer. De reeksen 800m van de vrouwen waren gepland om half 8.
Eerst was er een reeks cadetten, waar Jenthé meeliep. Zij heeft laten zien dat ze terug aan de beterhand is.
Daarna was het mijn beurt. Twee sterke buitenlandse atleten lieten al snel zien dat ze te snel waren voor de rest. De eerste 400m kwam ik door in 70sec, toen kreeg ik even een dipje, maar ik kon me vrij snel herpakken. Ik kwam 4de over de eindstreep achter twee buitenlandse atleten en Bo Vangestel in een tijd van 2.22.93.
Vandaag staat er loslopen op mijn programma want morgen ga ik deelnemen aan de flanderscup in Ninove.  Ik zal er deelnemen aan de 1500!

Klik hier voor foto's.

tessenderlo 004

tessenderlo 041

09:48 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heel knap gelopen na je mindere wedstrijd.
mooi gedaan en schitterend herpakt na je bijna traditionele dip.
ik heb genoten van je te zien lopen.
knap gedaan en volgende keer dan loop je er naar toe.
nu zaterdag een 1500, maar ik ben er zeker van dat je dat goed gaat doen. succes!

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jens | 07-08-09

De commentaren zijn gesloten.