11-10-09

dubh-linn

Vandaag stond er een tempoloop geprogrammeerd.  Aan de irish pub in Wolfsdonk werd dan weer een jogging op 100% onverharde wegen georganiseerd.  Die combinatie kon ik niet laten liggen. 

Met een gezellige bende trokken we dus naar de Demervallei.  De opwarming moesten we doen in de gietende regen.  We konden dus al vermoeden wat ons te wachten stond in de bossen.  Een heel mooie omloop als het droog is maar vandaag was het een grote modderpoel. Soms moesten we wel door plassen waar het water tot vlak onder de knietjes kwam. Op vele plaatsen schoof je weg of stond je stil door de modder. En zonder spikes is dat natuurlijk niet zo simpel. Maar dit vind ik helemaal niet erg.. dit is een teken dat de crossen eraan komen, en dat maakt me blij.
Ik kwam als eerste dame over de eindmeet en rond de 10de plaats in het algemeen in een tijd van 20.24. Buiten de harde steken in mijn zij de laatste km, heb ik er een goed gevoel aan over gehouden.

Jens kwam mooi 6de over de eindstreep en Jenthé deed het behoorlijk goed na die lange maand dat ze niet mocht lopen. En zo trainen we met zen drietjes verder naar het winterseizoen!

15:55 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gevoel Leuk te lezen dat je er zo'n goed gevoel bij had om terug eens te "crossen".
Nog enkele weken opbouwen nu en dan...vlammen hé.
Succes,
J & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 12-10-09

wawie, da lijkt me een echte leuke ploetercross geweest te zijn!
:d
Leuk dat je je ermee amuseert ;)

tot cross
x

Gepost door: Leen | 12-10-09

hela lieveke

ik ben heel fier op je, twee overwinningen achter elkaar. en dan heb je nog is twee keer een goede plaats gelopen in het algemeen klassement. Spijtig dat je nog last kreeg van steken want anders had er nog een betere tijd ingezeten. Binnen een paar weken kan je gaan zweten in de echte crossen. Ik kijk er al naar uit om je daar te zien gaan :p. Doe zo voort!!!

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.