25-10-09

CC-Relays Gent

Vandaag was het de opening van het nieuwe winterseizoen, dit startte zoals andere jaren met de CC-Relays te Gent. Een aflossing... altijd leuk om mee te doen! Zeker als je met zo'n 'GROTE' als Veerle Dejaeghere mee mag doen.
Vorig jaar mocht ik van start gaan, nam Nathalie De Vos over en mocht Veerle Dejaeghere het afmaken. We werden toen mooi 3de.

Dit jaar kwam ik aan de start samen met Liesbeth Monsecour en Veerle Dejaeghere. Ik mocht starten tussen al dat snel geweld voor een afstand van 1350m. Ik startte snel, maar behoudend en kwam zo in de eerste bocht ergens in de helft door. We moesten eerst een toertje rond de start doen, met veel bochten en daardoor werd er geduwd en getrokken langs alle kanten. Na het toertje rond de start, ben ik mijn tempo beginnen op te drijven en kon ik mooi naar voor opschuiven. Eens in de zandstrook belandt, heb ik de top 8 kunnen binnenduiken. Deze plaats heb ik niet meer afgegeven en zo kon ik mijn stok doorgeven aan Liesbeth.
Liesbeth liep een knappe wedstrijd en kon haar stok zo ook als 8ste verder doorgeven aan Veerle. Zij begon aan haar inhaalrace. De derde plaats lag spijtig genoeg buiten bereik, maar we zijn mooi vierde geëindigd in een sterk deelnemersveld.

Ik ben zeer tevreden over mijn wedstrijd en kijk uit naar de volgende crossen, die uiteraard een paar km verder gaan zijn.

Jens heeft zijn eerste winterwedstrijd gelopen en heeft het er zeer goed vanaf gebracht!

CC Relays 047[1]

Opwarmen met Liesbeth en Veerle.

CC Relays 085[1]

Na 300 meter

CC Relays 089[1]

Ploeteren door de zware zandstrook, vlak voor de aankomst.

CC Relays 177[1]

Jens aan de beurt!

Nagenieten met Liesbeth en Veerle ( foto's Tom Lambrechts)

20:41 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag Evelien,

Je hebt gisteren inderdaad een knappe wedstrijd gelopen. Hulshout heeft zich goed uit de slag getrokken. Veel succes nog!

Gepost door: ouwe toeffer | 26-10-09

Mooie inspanning geleverd in Gent en goed dat je nog (redelijk) fris was na de wissel. Afspraak in Mol dus, 't is daar ook op het zand :) !
Succes, J & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 26-10-09

heel knap!!! hela

je hebt een hele knappe wedstrijd gelopen. je hebt je zeker niet laten vangen door te snel te starten. een zeer mooi opgebouwde wedstrijd. supergoed geeindigde. zo heb je je super geweerd tussen al die snelle 800m lopers. zo heb je je team ook goed opweg gezet naar die knappe 4e plaats. nu op weg naar de volgende cross.
en knallen maar ;).

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 28-10-09

We zaten zondag vastgekluisterd aan de tv om je te zien schitteren.. mooi !!!

Gepost door: gregory | 01-11-09

De commentaren zijn gesloten.