11-11-09

Mechelen

Vandaag stond ik voor de eerste keer aan de start bij de seniors, dit in Mechelen. Vorige week heb ik samen met Jens en Jenthé een mooie trainingsweek afgewerkt, waar we alledrie zeer tevreden over waren.

Na een dagje rust en wat loslopen ging ik dan vandaag van start voor een afstand van 4940m (3grote ronden). Natuurlijk even afwachten wat dat ging worden, terug zo'n lange afstand voor de boeg. Ik koos voor een behoudende start. Na een 100-tal meters, schoof ik samen met Muriel De Winter op naar voren. Eens bij Liesbeth aangesloten, koos ik ervoor om het tempo ietsje op te drijven (de Hulshout-crew ging ervoor). Zo legde ik samen met Muriel een eerste mooie ronde af.

Toen we de tweede ronde in gingen nam Muriel over. Tot halfweg de wedstrijd kon ik aanklampen, maar dan moest ik het tempo toch even laten zakken. Op dat moment liep ik nog voor een 4de plaats. Na een 100-tal meters recuperatie, vond ik terug mijn tempo. Maar dit was niet goed genoeg om mijn 4de plaats veilig te stellen en ben knap 5de aangekomen.

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste wedstrijd bij de seniors. En kijk al vast uit naar de volgende wedstrijd, alleen weet ik nog niet juist welke dat gaat worden.

Foto's
Jens in actie in de korte cross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer foto's: http://foto.zita.be/9665514938

19:45 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Verdorie niet slecht voor een eersteling.
Volhouden nu, in je kunnen geloven, en 't ga een schoon seizoen worden voor "Eef" :)

Grtz, J & Co

Gepost door: Jorgen & Co | 12-11-09

mooi! Mooie eerste crosservaring bij de seniores! Hopelijk kan je dit seizoen blessure-en ziektevrij blijven, zodat je nog mooie dingen kan laten zien!

Groetjes,
Katrijn

Gepost door: Katrijn Vande Riviere | 14-11-09

hela lieveke,

je wedstrijd is nu al vijf dagen geleden, maar toch zit ik er nog steeds aan te denken. Zo zalig was het om daar naar te kijken. Je hebt een heel mooi opgebouwde wedstrijd gelopen en je liep nog krachtig ook. Het was echt knap om naar te zien. Doe zo voort en je zal alleen maar beter worden.

xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 16-11-09

De commentaren zijn gesloten.