23-11-09

Arendonk

Gisteren stond ik aan de start in de regionale veldloop te Arendonk. Lang geleden dat ik daar nog eens gelopen had. In mijn jeugdjaren heb ik er 2 overwinningen mee naar huis genomen.
Gisteren, als eerstejaars senior, was het natuurlijk iets anders.

Zoals iedereen wel gemerkt heeft, stond er superveel wind en was het moeilijk lopen.
Met een uitgebreid deelnemersveld, samen met de juniors en de masters, stonden we aan de start om 4030m af te haspelen. Er zouden 2C ronden gelopen worden.
Arendonk 098

Er werd zeer snel gestart. Ik zat ergens rond de 20ste plaats toen we de eerste bocht namen. Stilletjesaan kon ik ietsje opschuiven naar voor. De eerste ronde zat ik in een mooi groepje, waardoor ik me uit de wind kon zetten. De tweede ronde was het groepje uiteengevallen, en liep ik heel de tijd alleen tegen de wind op te boksen. Zo'n 20m voor mij zag ik heel de tijd Jolien Boonen lopen, maar ik vond de kracht niet om er naar toe te lopen. Ik heb mijn tempo heel de wedstrijd mooi kunnen behouden en werd toch nog verdienstelijk 8ste.
Arendonk 102


Arendonk 116Arendonk 125Arendonk 067Arendonk 148Jens liep een sterke wedstrijd bij de korte cross en werd 22ste.

Volgende week hoop ik met frissere benen aan de start te staan in Roeselare!

17:00 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hela lieveke

je hebt dat knap gedaan, je hebt je daar goed geweerd, en je wedstrijd goed ingedeeld. spijtig van je zware benen, anders hadden we je wel nog wat verder naar voor gezien. toch heb je dat goed gedaan in je tweede senioreswedstrijd. En nu op weg naar Roeselare.


xXxXx
hsvvj

Gepost door: jensje | 23-11-09

De commentaren zijn gesloten.