29-11-09

CC Roeselare

Vandaag plande ik een Cros Cup wedstrijd in Roeselare, al jaren gekend als de selectie voor het EK. Ik ging er natuurlijk niet naartoe om een ticket te bemachtigen, dat is buiten mijn capaciteiten. Ik ging er naartoe omdat ik er graag loop, altijd veel slijk en dit jaar zelfs een bergje!
De ingrediënten waren dus: slijk, slijk, slijk, en een sterk deelnemersveld.

Ik was goed vertrokken, en nestelde me ergens midden in het pak. De topfavorieten waren al snel gaan vliegen. Heel de wedstrijd liep ik samen, afwisselend deden we kopwerk. In het slijk voelde ik me telkens goed, maar toen we terug op een beloopbaar stuk kwamen, geraakte ik niet terug in een goed tempo. Spijtig genoeg kon ik niet aansluiten bij mijn leeftijdsgenoten. Ik liep de hele wedstrijd voor een 15de plaats. 
De laatste ronde kreeg ik Lies van de Voorde nog in zicht. Op 300m voor het einde kwam ik erbij, kon nog even mee aanpikken, maar toen was het vat leeg en waren het nog een 200-tal m knokken om de finish te halen. Zo kwamen er nog een aantal voorbij en werd ik 18de.

Tevreden keerde ik terug naar Hulshout.
Toch nog eventjes mijn papa, mama, onze va, Jens <3, trainer Erik en Ilse bedanken om telkens te komen supporteren voor mij!

Tot de volgende!

Voor meer foto's: http://foto.zita.be/9690614100

19:26 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

slijk ! Toch meer dan verdienstelijke prestatie op dat zware parcours !!

Gepost door: gregory-davy | 03-12-09

De commentaren zijn gesloten.