31-12-09

Happy newyear

haesjes2009

Nog eventjes een update hoe het met mij gaat.
Elk jaar maakt onze familie de gewoonte om rond deze periode op skivakantie te gaan, naar Elbigenalp in Oostenrijk. Ook dit jaar was ik weer van de partij, maar spijtig genoeg kon ik niet mee skiën. Sinds een kleine drie weken heb ik last aan mijn knie. Ik heb meteen mijn trainingen stopgezet en heb de sportdokter geraadpleegd. Het zijn mijn gewrichtsbanden die dit maal de boosdoener zijn. Op de echograffie was niets te zien, dus het viel allemaal nog goed mee ( een kleine verrekking). De dokter heeft mijn knie dan behandeld en gaf me groen licht om te skiën, maar wel voorzichtig. Eens op de latten, werd het al vrij snel duidelijk dat dit niet ging.

Ondertussen heb ik nog steeds last aan mijn knie en heb ik nog steeds niet kunnen lopen.. of sporten. Volgende week heb ik een afspraak voor een NMR-scan te laten nemen...
Bang afwachten dus.

Allemaal een gelukkig nieuwjaar!

 jenthé 055

14:14 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-09

Wespelaar

Vandaag trok ik naar Wespelaar om er een veldloop mee te pikken. Eens op het parkoers aangekomen werd al snel duidelijk dat het weer tegen de wind opboksen was (zoals veel de laatste tijd). Het parkoers zelf was in een wei, met de nodige ongemakjes zoals de overblijfselen van de koeien.
We moesten samen met de juniors en de masters 3 A ronden afleggen, dit was goed voor zo'n 4,5 km.

Mijn start was goed, ik zat waar ik moest zitten, maar kon het beginnentempo niet goed aan, waardoor ik eventjes op mijn eigen tempo terugviel. De tweede ronde werd ik hiervoor beloond, waardoor ik enkele atleten kon inhalen. Toen ik de derde ronde inging kwam ik in een mooi groepje van vier atleten terecht, maar het was vechten om mezelf in dit groepje te houden, want de wedstrijd begon wat door te wegen. Uiteindelijk ben ik 3de van dat groepje geworden en kwam als 9de senior over de eindstreep.

Jens nam de lange cross nog eens voor zijn rekening, en heeft die zeker tot een goed einde gebracht! Hij liep een knappe wedstrijd!

Volgende week zal ik nergens aan de start verschijnen. Ik ga een weekendje trainen.
Aan allen die examens hebben, succes!

19:45 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |