12-01-10

een oog op de toekomst

Ondertussen lig ik al een dikke vier weken volledig stil.  Vorige week heb ik daarbij nog een weekje ziek in bed gelegen, zo ziek als een hond.  Hierdoor heb ik mijn examen moeten uitstellen tot donderdag a.s.  Mijn sportarts had me ondertussen al doorverwezen naar de kliniek voor een scan van de knie (MNR).  Gisteren kreeg ik het goede nieuws dat er niks te zien was op die fotoshoot.  Ik kreeg dan ook groen licht om te starten met een rustige opbouw.  Vandaag heb ik dan mijn kinésist opgezocht en zijn we gestart.
Wedstrijddoelen?  Die stellen we voorlopig niet in de nabije toekomst, met één oog kijken we al uit naar het zomerseizoen. 
Blokkende lotgenoten, succes tijdens de komende examens.  Aan hen die wel kunnen trainen, sportieve succes!

20:13 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

succes heel veel succes gewenst in je opbouw, luister goed naar je lichaam ! wie weet komt er nog een mooi seizoenseinde en anders op naar de zomer hé! Geef vooral de moed niet op en blijven werken naar de toekomst! Groetjes, Katrijn

Gepost door: Katrijn | 13-01-10

Rustig aan 't Zit jou ook niet mee hé....maar hopelijk ben je nu eens van alle kommer en kwel verlost.
Doe het vooral rustig aan, doe niks overhaast. Beetje bij beetje kom je wel terug op je oude niveau.
Succes alvast, we zullen een Vlaamse duim ophouden :)
Hou er de moed in meid!

Greetz,
J. & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 15-01-10

Heel jammer! Maar licht op groen, dus tijd om rustig op te bouwen, misschien met een frisse kop nog een crosske meepikken en vooral proberen om nog een goede fond te leggen voor de piste!! Veel succes en hou de moed erin!

Gepost door: Ouwe toeffer | 16-01-10

De commentaren zijn gesloten.