17-02-10

de tijd vliegt snel

Eindelijk is er wat duidelijkheid gekomen over mijn “oh zo mysterieuze pijn aan mijn knie”. Na 8 weken zonder lopen, na een NMR-scan en een botscan (waarop niets te zien was) stelde de fysiotherapeut vast dat het gewoon een overbelasting is. Ik zou naar de kiné moeten gaan om mijn spieren rond de knie wat te verstevigen en daarna zou de pijn weg zijn en zou ik terug kunnen starten. Maar ja, wat ben ik daar nu mee? Ik weet niet eens de oorzaak… En dan nog, mijn knie doet niet alleen pijn bij het lopen, maar ook gewoon bij het stappen en zelfs soms ‘s nachts.

Goed, de moed al goed naar beneden gezakt.. maar we geven niet op. Volgende stap: bezoek aan beenderenspecialist. Hij gaf ons eindelijk wat duidelijkheid (dat hopen we toch). De oorzaak van de pijn aan mijn knie zou komen omdat ik nogal duidelijke O-benen heb (al dat voetbal van vroeger he ;) ) en daardoor een overbelasting krijg aan de binnenkant van mijn knie. We zijn meteen mijn steunzolen gaan laten bijwerken.

Nu volgen nog een 4-tal weken zonder atletiek. Deze 4 weken ga ik mijn conditie wat proberen op te krikken door te fietsen. Ook ga ik naar de kiné gaan om bijkomende oefeningen te krijgen.

Hopelijk ben ik tegen het zomerseizoen klaar voor het lopen! Want, IK MIS HET ZO!!!

Eergisteren ben ik met Jens nog een stapje in de wereld gaan zetten. We hadden nog een bongobon tegoed voor een nachtje in een hotel. We kozen voor Hasselt. Het waren twee supermooie dagen!

Hasselt 023Hasselt 050Hasselt 070

13:43 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

... Wij zitten met dezelfde mezerie!
Ik zit ook met een blessure aan de binnenkant van mijn knie en moet ook mijn spieren gaan verstevigen!
Hopelijk ben je terug goed actief in de zomer!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 20-02-10

Nog veel succes Evelien.

Groeten

Gepost door: Jonas Van Loocke | 21-02-10

Dat ge op uwe leeftijd nog gek doet in de sneeuw, ja, maar dat je met kabouters door Hasselt trekt....da's toch raar zenne :)
Grapje he meid! Alvast 't beste in de wederopbouw en dat je nu eens eindelijk van de problemen mag verlost geraken! Succes en doe ze daar allemaal de groetjes :)

x, Jörgen

Gepost door: Jörgen & Co | 25-02-10

He! Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om zo een lange tijd niet te kunnen lopen .. Ik heb zelf een longontsteking :10dagen out en ik loop nu al gefrustreerd rond! Ik hoop dat het goed komt met je knie!en hopelijk kan je er een mooi zomerseizoen van maken :) Ik liep tegen je in Roeselare trouwens ! Het was nipt :D

Gepost door: Celine De Weerdt | 10-03-10

De commentaren zijn gesloten.