06-06-10

800m te Lier

Tegenwoordig begint het een jaarlijkse gewoonte te worden om naar Lier te trekken om deel te nemen aan de memorial Jos Verstockt. Het was echt prachtig atletiekweer. Door de grote concurrentie in Oordegem (IFAM), was er zeker en vast geen gebrek aan deelnemers.

6 reeksen waren er voorzien voor de 800m AC dames. Het ging dit keer niet van snelste reeks naar tragere reeks, maar omgekeerd. Ik stond mee opgeschreven in de snelste reeks, wat me toch wel wat verbaasde. Met kleppers als Sara Vande Velde, Lauwers Sofie, griet Lauryssen,… moest de haas naar een tijd lopen van 2.10. Natuurlijk voor mij, veel te snel! Na een iets langere opwarming, begonnen we eraan. Ik nestelde me na de eerste 100m achteraan de groep. De eerste 200m kwam ik door in 31 en na 400m in 65. Tot 300m voor de finish ging het nog vrij vlot, maar daarna kreeg ik het toch knap lastig. Heel hard verzwakt was ik niet meer, waardoor ik in een mooie eindtijd van 2.21.64 over de eindmeet liep. Tevreden? Zeker en vast!

Jens zit volop in de examens, dus hij zal eventjes niet meer te zien zijn op de piste. Volgende week start ik normaal gezien voor het eerst dit seizoen op de 1500m, dit te Vilvoorde. Voor mij wordt het nu ook terug wat drukken op school, maar ik hoop het te kunnen combineren met wedstrijden. Want binnen een paar weekjes zitten we in Italië.

15:08 Gepost door Evelien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.