24-07-10

vakantie en 800m te Mol

 

Zo, de jaarlijkse vakantie zit erop. Dit jaar ging het voor de 3de keer door in Italië, aan het prachtige Iseo meer. Met z’n drietjes (Jens, papa en ik) hebben we het trainingsschema van Erik proberen af te werken. Dit is echter niet zonder ongelukjes gebleven dit jaar. Na een weekje moest papa al afhaken met pijn in zijn lies. 5 dagen voor de terugreis had ik pech. Tijdens een ochtendloopje sloeg ik mijn voet om. De dag erna heb ik nog een training afgewerkt. Maar de volgende dag stond ik op met een dikke enkel. In Italië heb je natuurlijk niet de nodige verzorging voor snel beterschap. Ik heb er dan de laatste daagjes nog wat aan aquajoggen gedaan.

De laatste dag en dan ook meteen de laatste training die Erik had voorzien, ging Jens nog afwerken. Tijdens de opwarming heeft hij spijtig genoeg ook zijn voet omgeslagen. Eens thuisgekomen, zijn we met z’n allen richting kiné vertrokken. De voorbije week bleef het dus bij een beetje loslopen.

Om eventjes terug te komen op de vakantie zelf, die was uiteraard zeer geslaagd. Mooie omgeving, veel zon, zeer warm en lekkere pizza’s.

Jens en mijn omgeslagen voeten zijn dus ondertussen genezen. Papa zit nog steeds wat te sukkelen.

Normaal was er woensdag al een wedstrijd voorzien, maar die kwam dus ietsje te vroeg door de pech. Vandaag zijn we naar Mol gereden om een 800m te lopen. Tijdens de start had ik een vrij goed gevoel, maar met de doorkomst op 400m leek dat goede gevoel te bedriegen. Ik kwam pas door in 73”. De tweede ronde bleef mijn gevoel hetzelfde maar ik kon niet versnellen. Uiteindelijk kwam ik over de eindmeet in 2.25. Hiermee ben ik helemaal niet tevreden. De trainingen op vakantie gingen heel goed, zodat ik hier toch wel wat meer van had verwacht. Bij Jens ging het ook niet zoals het moest, hij liep zijn 800m in 2.07.

Volgende week beter!

 

IMG_5572.jpg

Iseo 221.jpgIMG_5494.jpgIMG_5641.jpgiseo 075.jpgiseo 067.jpgiseo 091.jpgiseo 135.jpgiseo 317.jpgDe bende

17:01 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.