26-10-10

CC-Relays

Gisteren was het eindelijk zover: de start van het nieuwe cross-seizoen. Zoals de laatste jaren de gewoonte is, nemen de meeste lopers hun start op de CC-Relays te Gent.

Dit jaar stond ik aan de start bij de seniors met mijn clubgenoten Liesbet en Annouck. Ik mocht de eerste afstand (1000m) voor mijn rekening nemen, daarna volgde Annouck voor de 1500m af te leggen en daarna Liesbeth voor de langste afstand, 3000m.

Ik stond spijtig genoeg op de tweede rij... een goede start zat er dus niet in. Na het hele camera-gebeuren luidde eindelijk het startschot. Ik probeerde zo snel mogelijk plaatsjes op te schuiven en een goed tempo te zoeken. in de vele scherpe bochten lukte het me goed om atleten in te halen en zo mijn slechte start een beetje goed te maken. De zandstrook ging dit jaar iets minder dan andere jaren, maar ik slaagde me erdoor. Na de zandstrook nog eens goed optrekken en ik kon als 12de mijn stok doorgeven aan Annouck. Na Annouck kwam liesbeth nog aan de beurt en uiteindelijk zijn we met onze ploeg knap 26ste in een sterk seniorsveld. Ik vond dat de wedstrijd voorbij vloog... het was dan ook maar 1000m, niks vergeleken met de afstand van de normale crossen.

1 Foto, met dank aan Jürgen Lammens

CC Gent.jpg

13:14 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lig maar niet wakker van die zandstrook....voor de rest was het prima. 12e na te starten op de 2e rij....er zijn er die het met véél minder moeten stellen :) !

Kortom: Proficiat !

Grts, x
J.

Gepost door: Jörgen | 29-10-10

De commentaren zijn gesloten.