04-10-11

Neteloop te Hulshout

Zondag 2 oktober deed ik mee aan de Neteloop in Hulshout. Een thuismatch dus! Altijd leuk met zo veel supporters langs de zijlijn. Ik schreef me in voor de 7 km (6785 m).

Na een zeer chaotische start kon ik een mooi tempo ontwikkelen. De eerste ronde(3,5 km) ging dan ook heel vlot. Onderweg kreeg ik het leuke nieuws te horen dat Jens knap 2de geworden was op de 3,5 km! Een klein lachje kon er toen nog af. Tijdens de 2de ronde kreeg ik het steeds moeilijker, de power ontbrak me en het vlotte tempo werd steeds moeilijker om aan te houden. De laatste 200 m waren heel fijn met al die aanmoedigingen. Ik kwam 9de in totaal en als 1ste vrouw over de eindstreep in 27 min 11 sec.

Tevreden was ik wel… maar de wedstrijd voelde niet goed aan, het ging niet zo vlot als twee weken terug in Mechelen. Uiteindelijk weet ik ook weer hoe het komt en zit ik thuis met een keelontsteking. Ik probeer me zo goed mogelijk te verzorgen zodat ik binnen enkele dagen weer op de been ben.

Hier een foto van Inge Vrindts, dank u!

Neteloop.jpgNeteloop papa.jpgMijn papa kwam ook nog eens in actie! Eindelijk kon ik hem eens verslaan Stoer! Vroeger lukte dat niet ... tijden veranderen Knipogen

15:27 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.