16-10-11

Ekiden Brussel

Net zoals vorig jaar, trokken we met het Scott-Domo-ladies team naar de aflossingsmarathon in Brussel. Ik was startloper (5 km), daarna liepen Kim Geypen (10 km), Els Talloen (5 km), Liesbeth Monsecour (10 km), Liesbeth Leysen ( 5km) en als laatste Sandra Van Steen (7 km).

Om 13.00 uur stipt werd het startschot gegeven door Tia Hellebaut, met aan haar zijde de broers Borlée. Ik kon me in een mooi groepje nestelen waar onderling afwisselend kopwerk verricht werd. De 3 lastige klimmetjes onderweg verteerde ik redelijk goed en ik kon zo een mooi tempo ontwikkelen. De aflossingszone was in het Koning Boudewijnstadion, waar ik nog zo’n 300 m moest afleggen voor ik kon aflossen met Kim Geypen. We vonden elkaar goed en ik kon als 5de dame aflossen.

Voor de rest was het heel chaotisch om het wedstrijdverloop van de anderen te kunnen volgen. Niemand wist precies in welke positie we liepen. Iedereen van het team liep een goede wedstrijd. Toen Sandra over de eindstreep liep werden we mooi beloond met een 4de plaats in het vrouwenklassement. Net een plaatsje minder dan vorig jaar, maar we moesten dit jaar opboksen tegen heel sterke andere vrouwenteams. Dus met een glimlach en een goed gevoel konden we het Koning Boudewijstadion verlaten!

Voor mezelf kon ik ook heel tevreden zijn, ik liep 1 min sneller dan vorig jaar (18.54 min, zelf opgenomen). Dit is een bevestiging voor mezelf dat ik goed bezig ben. Nu verder opbouwen naar de veldlopen, want volgende week begint het echt! In Gent zal ik samen met Annouck en Liesbeth een ploeg vormen. Tot dan!

Hieronder enkele foto’s van de Ekiden in Brussel.

 

13187620776329.jpg


ekiden 036.JPGekiden 040.JPGekiden 064.JPGekiden 085.JPGekiden 105.JPGekiden 134.JPG

15:37 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Da's duidelijk op de foto's hé.....er zit snee op Eefke zenne!
Succes in 't veld, uw "Vlaamse" supporters zullen er zijn :)
Grts,
J & Co

Gepost door: Jörgen | 16-10-11

De commentaren zijn gesloten.