21-11-11

Veldloop Arendonk

Voor mijn 3 de veldloop van het seizoen, trokken we naar Arendonk. Normaal is Arendonk een mooie omloop met een bergje en een paar stroken slijk, maar dit jaar was het anders… het bergje was weg en door het goede weer was het een biljartparcours.

We moesten 1 kleine en 2 grote ronden afleggen, goed voor 4600 m. Ik startte attent mee voorin, maar na een kleine kilometer werd al duidelijk dat het tempo van de kopgroep nog te hoog ligt voor mij. De kopgroep bestond uit Leen Leysen, Nele Cools, Lauwers Shana, Wendy Lenaert en Anja Peeters. Achter de kopgroep vormde ik een duo samen met Maria Vranckx. De eerste 1500 m nam ik het kopwerk voor mijn rekening, daarna nam Maria over. Ze bleef het tempo strak aanhouden en net voor het ingaan van de laatste ronde moest ik even op adem komen en haar een paar meters laten gaan.

I
k had gehoopt een 2 de adem te vinden om het gat terug te dichten, maar hierin ben ik spijtig genoeg niet geslaagd. Ik bleef mijn tempo wel mooi onderhouden, maar de versnelling kwam er niet meer uit.

Als 7 de in totaal en als 5 de senior kwam ik over de eindstreep.

Eerst was ik ontgoocheld. Ik had graag in het spoor kunnen blijven van Maria Vranckx. Maar ik kom blijkbaar nog ietsje te kort. Uiteindelijk kwam trainer Erik naar me toe en hij was toch tevreden over mijn wedstrijd, dat stelde me toch al wat meer gerust!

Het is natuurlijk zalig om terug mee te strijden in de top 10. Maar ik hoop dat ik wekelijks progressie blijf maken en dat ik terug de aansluiting kan maken bij de meisjes waar ik vroeger mee kon strijden.

Heel fijn vind ik ook mijn trouwe supporters die me terug wekelijks komen aanmoedigen! Trainer Erik, mijn papa, mijn grootvader (die er terug bij kan zijn na zijn zware operatie), mijn mama die moeite doet om zo veel mogelijk te komen kijken, schoonmoedertje Ilse, schoonzusje Jenthé en natuurlijk ook mijn liefje Jens! 

Hieronder enkele foto's (op de eerste foto kan je perfect zien dat mijn trainer grijze haren krijgt van mij):

Op de link bij 'fotoreportages' kan je meer foto's bekijken.

 Arendonk 1.JPGArendonk 2.JPGArendonk 3.JPGArendonk 4.JPGArendonk 5.JPG

18:33 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.