11-12-11

Overwinning korte cross te Luik

Om de snelheid wat bij te werken om de start van de lange veldlopen wat beter te kunnen verwerken, zijn we vandaag naar Luik gereden om een korte cross mee te pikken. Het was al vroeg vertrekken want het startschot voor Jens werd al om 12.30 uur gegeven. Ik mocht 20 minuutjes later starten. Jens liep een degelijke wedstrijd en werd knap 17 de.

De organisatoren hadden er een prachtig parcours van gemaakt. Veel slijk, bergjes, … DE ingrediënten voor een veldloop!

Samen met de cadetten werden we op gang geschoten voor een A-ronde en een B-ronde (goed voor 1800 m). Er werd zeer snel gestart door een cadet en ik probeerde goed in haar spoor te blijven. Met z’n tweetjes namen we al snel een voorsprong op de rest van het deelnemersveld. In het vals plat naar beneden trok ze in de eerste ronden al eens goed door en moest ik echt veel moeite doen om in haar spoor te blijven. Bij het ingaan van de tweede ronde nam ik het commando over en zo kon ik de wedstrijd zelf een beetje in handen nemen, want in haar spoor had ik het echt lastig! Op het eerste bergje van de tweede ronde trok ik even door en ik nam 5 metertjes, maar al snel kwam ze terug aansluiten. Een beetje later probeerde ik het nog eens en deze keer gaf ze mij een 2-tal meters… maar weer hoorde ik haar terugkomen! Uiteindelijk kon ik toch nog wat afstand nemen op haar, maar veel gaf ze me niet, ik moest blijven doorgaan tot op de meet!

Het deed heel veel deugd om als eerste over de eindstreep te gaan! Het was iets helemaal anders dan een lange veldloop, maar ik ben zeker zo diep moeten gaan om deze overwinning te behalen!

Hieronder enkele foto’s, getrokken door mijn papa en op volgende link kan u meer foto’s terugvinden. 
https://skydrive.live.com/?cid=9d966f8b4e390916&id=9D...

luik 056.JPGluik 096.JPGluik 112.JPGluik 134.JPGluik 149.JPGluik 157.JPGluik 170.JPG

17:39 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hier in de Vloanders zeggen ze : " Eef heeft er eens een ferm patat op gegeven" :)

Proficiat !

J. & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 12-12-11

De commentaren zijn gesloten.