27-12-11

7de senior in Ertvelde

Op de tweede Kerstdag stond de prachtige veldloop van Rieme op het programma. Met veel zin trokken we naar het verre Ertvelde om er het beste van ons te geven.

 

Jens nam deel aan de korte cross. Hij deelde zijn wedstrijd mooi in en eindigde zo als 26ste in een sterk deelnemersveld!

 

Ik mocht een kwartiertje later al starten. Ook bij mij stonden enkele kleppers aan de start (Sigrid Vanden Bempt, Katrijn vande Riviere, Britt Vanthillo). In deze volgorde betraden zij dan ook het seniorspodium.
Bij het startschot nam ik heel attent de eerste bocht mee met de eersten en was dus snel gestart. Ik nestelde me in het spoor van Els Van Hooydonck (master), maar na de eerste kleine ronde leek dit tempo echt veel te hoog voor mij en moest ik even naar adem happen door haar te laten gaan. Tijdens de eerste grote ronde (hele mooie ronde trouwens) had ik een klein dipje, waarschijnlijk door mijn veel te snelle start (maar wie niet waagt, …) en zo kwamen enkele atleten uit de achtergrond terug, o.a. Nina Lauwaert, Petra Bruggeman, Nena Leunis (junior) en Sofie Picavet. Ik probeerde mijn wagonnetje aan te pikken maar dit lukte niet meteen. Ik liep mijn eigen tempo enkele metertjes achter deze atleten. In de derde ronde kwam ik er terug door maar kon het gat niet meer dicht krijgen.

 

Uiteindelijk eindigde ik als 7de senior en liep toch wel een redelijk sterke wedstrijd. Van plaats 4 tot 7 was alles binnen de 13 seconden, dus dit smaakt toch wel naar meer.

 

Nog eventjes Jürgen en Shari bedanken voor het supporteren!

Hieronder enkele foto's getrokken door Jürgen, thx!

DSC_5311.JPGDSC_5312.JPGDSC_5334.JPGDSC_5342.JPG

11:57 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.