09-01-12

8ste senior in Grimbergen

Na alle feestdagen en feestmaaltijden was het eindelijk tijd om terug de spikes aan te trekken. Dit weekend koos ik om te starten in Grimbergen. Ik vind dit een heel mooi parcours en aangezien er altijd geldprijzen zijn… zal de tegenstand er zeker nietontbreken!

 

We moesten 4 C-ronden afleggen, goed voor 5600 m. Door deze lange afstand had ik me voorgenomen om het de eerste ronde zeker rustig aan te doen. Maar eens vertrokken en de lange modderige strook te hebben doorploeterd, kwam ik in een groepje terecht met Melissa Van Den Driessche (sen), Kim Bosmans (sen), Kathleen De Cupere (sen) en Sara van de Vel (jun). En deze waren zeker niet van hetzelfde gedacht als ik… Er werd (voor mij) behoorlijk gevlamd van in het begin. De eerste twee ronden beet ik me vast in hun spoor en dit lukte me ook goed, al was het voor mij op de limiet lopen en moest het dus zeker niet sneller gaan. Bij het ingaan van de 3 de ronden versnelde Melissa Van den Driessche en deze ene versnelling was voor mij moordend. Ik hapte even naar adem, beet door en probeerde mijn eigen tempo verder te lopen. Als snel kwam Isabelle Collier (mas) me voorbij gesneld en ik probeerde aan te klampen. Dit heb ik nog volgehouden tot bij het ingaan van de laatste ronde, maar dan heb ik ze moeten laten gaan.

De laatste ronde was enorm hard afzien en mijn tempo zal zeker een klein beetje gezakt zijn. Als 8ste senior en 10 de in totaal kwam ik moe maar voldaan over de eindstreep.

 

De uitslag klopt spijtig genoeg niet… Maar uiteindelijk is dat niet belangrijk, ik weet van mezelf dat het weer wat beter was t.o.v. de vorige wedstrijd en maak dus nog steeds vordering! 

 

Hieronder enkele foto’s, met veel dank aan Jörgen Lammens!

1.JPG

3.JPG5.JPG10.JPG13.JPG

12:26 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De uitslag klopt wel meid, het was immers niet tegen "Janneke en Mieke", kijk maar eens naar de eerste vier in de uitslag.
Maar dat het weer wat beter was t.o.v. vorige wedstrijd...'t zal wel zijn!!!
Ferme race heb je gelopen en van afzien wordt je alleen maar sterker! Je doet weer mee en er zal nog moois volgen, het kan niet anders na deze wedstrijd!
Op naar de volgende....

Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 09-01-12

De commentaren zijn gesloten.