27-07-12

Door het oog van de coach bekeken :) ...

Eef vroeg of ik een verslagje wou maken ?  Geen probleem !  Of ik na een mindere wedstrijd nog genoeg inspiratie zou hebben om een paar regeltjes neer te pennen ?  Natuurlijk !  Zelfs over “mindere” dagen valt altijd nog iets te zeggen.

Zo gezegd, zo gedaan … langs de zijkant de wedstrijd analyseren was vanavond niet moeilijk.  Eef miste gewoon de frisheid om een sterke tijd neer te zetten, dat bleek al na 250m wedstrijd.  Maar soms moet je een beetje investeren in trainingen om daar een tijdje later de resultaten van te zien, en dat deden we de afgelopen twee weken.

Aanvankelijk was deze wedstrijd niet voorzien in haar wedstrijdprogramma … maar omdat we hoorden dat er in Vilvoorde enkele sterkere atleten aan de start zouden komen, en Eef zin had in een 800 m, besloten we naar Vlaams-Brabant te trekken. 

In laatste instantie (lees: vanmorgen) meldde Katrijn (Vanderiviere) dat ze samen met Helen Van Lysebetten naar het Oostvlaamse Beveren trokken voor een hopelijk sterke 800 m-tijd.  Dus, ook wij daarheen …

De wedstrijd werd op gang getrokken door Helen, met Katrijn in haar spoor.  Eef volgde achter Katrijn, maar makkelijk ging het niet, en dat bleek al na 250 m toen ze rol moest lossen.  De resterende 550 m alleen afhaspelen, is natuurlijk niet bevorderlijk om een goede tijd te lopen … maar een frisse Eef had ongetwijfeld haar wagonnetje kunnen aanpikken (winnende tijd was 2’17’).  Eef liep een regelmatige wedstrijd, maar kon nooit aanspraak maken op een tijd beneden 2’20” … jammer, maar niet getreurd.  We kijken verder dan vandaag hé !

Echte “top”tijden werden er niet gelopen.  Misschien speelde de warmte een grotere rol dan verwacht ?  Eef strandde op 2’21”78 … niet slecht, maar helemaal niet in de lijn van de tijden van haar laatste wedstrijden en trainingstijden.

Nu even recupereren, en dan kilometerkes vreten, en genieten, in het Zwarte Woud … en dan zal de tweede helft van augustus/begin september wel de beoogde resultaten brengen !

Foto's getrokken door papa :):

beveren 6.jpgbeveren 1.jpgbeveren 5.jpg

13:15 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geniet van je vakantie en daarna vlam je weer! Doe ze gaar de grts in het Zwarte Woud :)

J.

Gepost door: Jorgen | 28-07-12

De commentaren zijn gesloten.