15-08-12

Tussendoor

Ondertussen zit mijn vakantie er weer een paar dagen op en zit ik terug in mijn dagelijkse routine… werken Wenkbrauw ophalen. Zoals ik eerder al had vermeld op mijn blog, ben ik met mijn ouders en Jens van 30 juli tot 8 augustus naar Bad Dürrheim (Duitsland) geweest.

Trainer Erik had een mooi trainingschema opgesteld zodat ik in alle rust mooie trainingen kon afwerken met het oog op een geplande 3000m en het BK 1500m voor beloften. Bad Dürrheim is echt prachtig om duurloopjes af te werken op onverharde padjes en vlak bij ligt ook een atletiekpiste om het zwaardere werk te volbrengen.

Het vooropgestelde schema heb ik spijtig genoeg niet kunnen afwerken omdat ik na dag 4 een verrekking kreeg in mijn linkerkuit. Met pijn in het hart heb ik de trainingen onderbroken en de resterende dagen in het zwembad doorgebracht voor mijn dagelijks aquajog-uurtje. Saai? Uiteraard! Maar het is zeker een goed alternatief om de conditie een beetje op pijl te houden. Jens heeft zijn trainingen kunnen afwerken en heeft al lopend kunnen genieten van het prachtige Bad Dürrheim. Ik ben er enorm hard tot rust kunnen komen en heb mijn batterijtjes dan maar op een andere manier opgeladen.

Bad Dürrheim is zeker voor herhaling vatbaar!

Eens thuisgekomen kon ik snel terecht bij de sportdokter en kiné die mij goed onder handen heeft genomen. 9 dagen heb ik alternatieve trainingen gedaan en ondertussen heb ik terug mijn loopschoenen mogen aantrekken. Deze week zal ik het nog rustig houden, maar vanaf volgende week mag ik er terug tegen aan gaan.
Door deze kwetsuur hebben we spijtig genoeg het wedstrijdschema een beetje moeten aanpassen en zal mijn geplande 3000m + nog enkele andere wedstrijdjes wegvallen. Begin september zal ik mijn spikes terug aan trekken voor hopelijk nog een mooi seizoenseinde te breien aan dit mooie zomerseizoen.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

16:25 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |