19-11-12

Een super geslaagd weekend in Herentals met AC Lyra!

Normaal hadden hier na de veldloop van Bonheiden nog twee veldloopverslagen moeten gestaan hebben …

… helaas …

… ’s woensdags na Bonheiden besloten ziektekiemen een aanval te plaatsen op mijn buik … naast de gebruikelijke ongemakken, kostte mij dat toch enkele trainingen, en moest ik mijn activiteiten zowel in Opwijk als Mechelen beperken tot het supporteren voor Jens tijdens zijn korte cross.
 
Sinds vorig weekend loopt het terug vlotter, in zoverre zelfs dat ik deze week mijn trainingsvolume op een “week”record bracht van 90 km, wat een pak meer is dan tijdens een normale trainingsweek.

Het trainingsweekend dat ik net afhaspelde in het gezelschap van mijn Lyra-clubgenoten, en “gastloopster” Els Rens, is hieraan uiteraard niet vreemd.

Mits ons trainingsschema een beetje aan te passen, kon ik dit weekend ettelijke kilometertjes afhaspelen in het gezelschap van Els. De afgelopen maanden hadden we tijdens de wedstrijden meermaals contact en dat klikte wel … en inderdaad, Els blijkt een schitterende trainingspartner en een toffe “madam” te zijn.

Zaterdagochtend heb ik samen met Els, Kristof Nackaerts en Geert Steenmans de Herentalse bossen onveilig gemaakt. ’s Namiddags deed ik met Els een “piramidetraining” onder het goedkeurend oog van Els’ trainer. Jens mocht zich eens uitleven met Kristof, en heeft dit nadien ook geweten .

Zondagochtend stond er dan voor Els en haar trainingspartners Kristof en Geert een lange duurloop op het programma, die ik, samen met Jens, gedeeltelijk heb afgewerkt, onder “fietsende” begeleiding van Gille en Erik. De dag kon niet beter starten dan met deze mooie tocht naar en doorheen Vorselaar. Ik heb echt genoten van de omgeving en het gezelschap.

Het weekend werd dan afgesloten met een rustige korte duurloop (loslopen).

Langs deze weg toch nog even een dikke pluim geven aan AC Lyra, voor hun gastvrijheid en het organiseren van dit leuke weekend, en een dikke “merci” aan Els.

Het was de ideale plek en moment om kennis te maken met een groot deel van mijn nieuwe clubgenoten.Wij hebben ons alvast enorm geamuseerd, en kijken al uit naar de volgende editie.

1.JPG

2.JPG3.JPG

Hieronder nog een leuk artikeltje van vorig weekend.

artiekel.JPG

 

10:21 Gepost door Evelien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk verslagje!
Ik heb me ook super geamuseerd het afgelopen weekend. Leuk om eens met iemand anders te trainen én voor herhaling vatbaar!

Gepost door: Els | 19-11-12

De commentaren zijn gesloten.